Share

Thetidos Residences: Η νέα οικιστική ανάπτυξη της Photos Photiades Homes στην Λευκωσία

Το νέο οικιστικό έργο Thetidos Residences της Photos Photiades Homes βρίσκεται σε προνομιακή περιοχή της Ακρόπολης, πίσω από την Λεωφόρο Αθαλάσσας σε μια ήσυχη γειτονιά.

Το νέο έργο της εταιρείας έχει σχεδιαστεί από το αρχιτεκτονικό γραφείο Φεραίος & Συνεργάτες με σύγχρονη αισθητική και απαράμιλλο σχεδιασμό που εξασφαλίζει τη λειτουργικότητα του χώρου.

Το κτίριο αποτελείτε από πέντε ορόφους και θα αποτελείται από 14 διαμερίσματα των 2 και 3ων υπνοδωματίων με μεγάλες βεράντες και άνετους χώρους. Αυτό που κάνει το κάνει μοναδικό  είναι η ψηλή ενεργειακή απόδοση του και συγκεκριμένα το έργο θα είναι Ενεργειακής Απόδοσης Α’ με ηλιακά συστήματα για τη θέρμανση νερού, υποδαπέδια θέρμανση με αντλία θερμότητας (heat pump) για το κάθε διαμέρισμα, χωστά κλιματιστικά για ζεστό και κρύο αέρα στο χώρο καθιστικού, τραπεζαρίας και κουζίνας και επιτοίχια κλιματιστικά για ζεστό και κρύο αέρα στα υπνοδωμάτια, κουφώματα αλουμινίου θερμομονωτικής και ηχομονωτικής απόδοσης. Το νέο έργο πρωτοπορεί καθώς η εταιρεία έχει φροντίσει να υπάρχει πρόνοια για εγκατάσταση φορτιστών για ηλεκτρικά αυτοκίνητα σε κάθε χώρο στάθμευσης.

Το Thetidos Residences είναι η ιδανική λύση για μια ποιοτική κατοικία με πολλά πλεονεκτήματα σε μια από τις καλύτερες περιοχές της Λευκωσίας.