Share

 

Όλα τα έργα της Photos Photiades Homes (διαμερίσματα και σπίτια) παραδίδονται τελειωμένα με ποιοτικά χαρακτηριστικά και εγκαταστάσεις, ένα από αυτά είναι η ενδοδαπέδια θέρμανση με αντλία θερμότητας.

Η ενδοδαπέδια θέρμανση με αντλία θερμότητας είναι μια σύγχρονη λύση θέρμανσης με έμφαση στην άνεση των κατοίκων, την εξοικονόμηση ενέργειας και τον σεβασμό προς το περιβάλλον.

Η εγκατάσταση της ενδοδαπέδιας θέρμανσης γίνεται κατά την ανέγερση του κτιρίου με την τοποθέτηση σωληνώσεων κάτω από το δάπεδο. Οι σωληνώσεις καλύπτονται έπειτα από ειδικό θερμομπετόν και μόνωση, ώστε η εγκατάσταση να λειτουργεί ελκύοντας θερμότητα από το δάπεδο προς τα πάνω. Τα προτερήματα της ενδοδαπέδιας θέρμανσης έναντι ενός συμβατικού συστήματος είναι:

  • H θερμοκρασία του νερού στα συμβατικά συστήματα είναι περίπου 60 °C ενώ στην ενδοδαπέδια είναι κάτω από τους 40 °C κελσίου. Αυτό οδηγεί σε μειωμένη κατανάλωση καυσίμων. Συγκεκριμένα η μείωση υπολογίζεται σε 30% σε περίπτωση λέβητα ή πάνω από 60% σε περίπτωση αντλίας θερμότητας.
  • Προσφέρουν θερμική άνεση και υγιεινό περιβάλλον, αφού η κατανομή της θερμοκρασίας γίνεται ομοιόμορφα
  • Εξάλειψη της ξηρότητας του χώρου που προκαλούν τα συμβατικά σώματα ή το air condition
  • Εξοικονόμηση ενέργειας, αφού δεν υπάρχουν θερμικές απώλειες και η λειτουργία γίνεται σε χαμηλότερη θερμοκρασία του νερού
  • Ελευθερία χώρου. Κανένας τοίχος δεν μένει αχρησιμοποίητος  
  • Ιδανικό σύστημα για σπίτια όπου υπάρχουν μωρά, ηλικιωμένοι ή άτομα με αλλεργίες.
  • Η τοποθέτηση θερμομπετού πάνω από τις σωληνώσεις της ενδοδαπέδιας θέρμανσης, επιτυγχάνει ηχομόνωση του χώρου

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τα σύγχρονα χαρακτηριστικά των διαμερισμάτων και σπιτιών της Photos Photiades Homes, επισκεφτείτε την σελίδα μας και συγκεκριμένα το κομμάτι https://www.photiadeshomes.com/projects ή επικοινωνήστε μαζί μας στο 22452000.