Share

 news 1 photo

Photos Photiades Homes: Νέα εταιρική ταυτότητα

στον τομέα ανάπτυξης γης για τον Όμιλο Φώτος Φωτιάδης

H Photos Photiades Homes, περήφανο μέλος τoυ Ομίλου Φώτος Φωτιάδης παρουσιάζει την νέα της εταιρική ταυτότητα, η οποία αντικατοπτρίζει την μετεξέλιξή της στον τομέα ανάπτυξης ακινήτων στην Κύπρο και αποτελεί μέρος ενός ολοκληρωμένου πλάνου για μια πιο δυναμική πορεία στον χώρο.

Βασικό στοιχείο της ανανεωμένης ταυτότητας της εταιρείας είναι το νέο λογότυπο, το οποίο είναι εμπνευσμένο από τις διαχρονικές αξίες του ομίλου, την  εμπορική αξιοπιστία,  την ικανοποίηση του πελάτη, την εταιρική και κοινωνική   υπευθυνότητα και την υγιή και συνεχή ανάπτυξή της.

Αποστολή της Photos Photiades Homes, είναι όπως τα έργα της να προσδίδουν στην κυπριακή κοινωνία και στους πελάτες της, «Αξία για μια Ζωή» (Value for Life) μέσα από σύγχρονα οικιστικά και εμπορικά αναπτυξιακά έργα που ικανοποιούν ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη..

Η Photos Photiades Homes έχει προχωρήσει επίσης, στη δημιουργία μιας νέας ιστοσελίδας, την photiadeshomes.com, η οποία διακρίνεται για τον μοντέρνο σχεδιασμό, την ξεκάθαρη δομή και την εύκολη πλοήγηση. Η ιστοσελίδα παρουσιάζει, μεταξύ άλλων, τα νέα εντυπωσιακά οικιστικά έργα της εταιρείας στην Λευκωσία, που βρίσκονται στο στάδιο υλοποίησης και απευθύνονται κατά κύριο λόγο στον Κύπριο αγοραστή.

Εντυπωσιακά, αλλά και πρωτοποριακά κτήρια με ευρύχωρα διαμερίσματα 1, 2 και 3 υπνοδωματίων σε προνομιακές περιοχές της Λευκωσίας, όπως είναι η Ακρόπολη, ο Στρόβολος και ο Λυκαβητός, έχουν σχεδιαστεί με τις υψηλότερες προδιαγραφές από γνωστούς και διακεκριμένους Κύπριους αρχιτέκτονες. Τα κτήρια έχουν ως βασικά χαρακτηριστικά την ενεργειακή απόδοση, υποδαπέδια θέρμανση, συστήματα κλιματισμού, υψηλής ποιότητας υλικά κατασκευής και δίνοντας σημασία στην λεπτομέρεια. Άνετοι κοινόχρηστοι χώροι, χώροι πρασίνου και συστήματα που διασφαλίζουν την ασφάλεια του κτηρίου και την άνεση των κατοίκων, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά των έργων της εταιρείας.

Λίγο μόνο έξω από την πρωτεύουσα, στο καταπράσινο Carolina Park, η Photos Photiades Homes προσφέρει κατοικίες για τη σύγχρονη οικογένεια που αναζητά ένα σπίτι σε μια ήσυχη  αμιγή οικιστική περιοχή, μόνο λίγα λεπτά μακριά από την πόλη αλλά και με εύκολη πρόσβαση σε Λάρνακα και Λεμεσό.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 22452000.